tisdag 25 januari 2011

V 39+5 - säger man så?


Varit hos barnmorskan på mitt förhoppningsvis sista besök.
Vårt mirakel är fixerad och mår väl. Det gör jag med!!
Nu väntar vi bara med spänning på att miraklet i magen ska kika ut och förgylla våra dagar. Har börjat känna av förvärkar på kvällarna och nu även ett par stycken på dagarna. Är inne i V 39+5 så på Torsdag ska det smälla. Förhoppningsvis går vi inte över tiden för länge. Nu har vi ju gått och väntat i 9 mån på att få träffa denna nya människa, som ska bli en egen liten person och få en egen personlighet.
Så mysigt!! Det finaste som jag och Tobias har skapat ligger i min mage och väntar på att få träffa två förväntansfulla föräldrar.
Ska kanske ta och börja packa klart BB-väskan. Har dock hört av många att den knappt används då kläder mm lånas inne på avdelningen. Men ett par innetofflor, kortlek och mellanmål är bra saker att packa ner om vistelsen innan bebis kikat ut blir lång. Ett lypsyl och vattenflaska ska jag med packa. Får gå igenom väskan och packa det mest nödvändiga.

2 kommentarer:

  1. Åhh.. vilken mysig bild :) Hoppas att lill*n inte bestämmer sig för att stanna kvar där inne på övertid för nu vill att hon/han kikar ut!!

    SvaraRadera
  2. Grattis till lillkillen!!!!
    Stora kramar från Kodeborna!

    SvaraRadera